« 100 Venus i altres dones » Centre St.Agustì. Barcelona

Exposiciò:

Convent St.Agustì

Carrer comerç, n° 36

BARCELONA-08003

dates: du 23 Octobre au 10 novembre

Titol: « 100 vénus i altres dones ».

En moments de crisi hi ha el perill que les dones paguem el doble, la pobresa femenina és un percentatge que puja. Fins i tot a la civilitzada Europa, moltes  dones han d’ acceptar treballs mal pagats i uns horaris curts amb contractes precaris.

Per aquestes i moltes més raons he sentit la necessitat de fer un treball que ens permeti de pensar en el rol de les dones en la societat del segle XXI, en un moment en què en molts països es posa en qüestió la llibertat femenina.

Aquesta obra ha cercat diferents contextos històrics, des de l’antiguitat, sense oblidar algunes civilitzacions no europees.

Aquest treball es divideix en dues parts: «100 venus» (Relicaris profans) i «Dones».

Tìtulo « 100 venus y otras mujeres ».

En momentos de crisis, hay peligro de que las mujeres paguen dos veces: la pobreza femenina es de un porcentaje al alza. En la civilizada Europa muchas mujeres han de aceptar trabajos mal pagados, con horario reducido y contratos precarios.

Por esa y otras muchas razones, he sentido la necesidad de realizar un trabajo que nos permita  pensar en el papel de las mujeres en la sociedad del siglo XXI en un momento en que muchos países ponen en cuestión la libertad femenina.

El trabajo que presento se divide en dos partes: «100 Venus” (relicarios profanos») y «Mujeres».

 

Lola Granell

 Creil 2017

Une réponse to “« 100 Venus i altres dones » Centre St.Agustì. Barcelona

Laisser une réponse

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *